Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001059635

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00105xxxx / 0010596xx / 001059635.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Názvové údajeHygiena pro zaměstnance v potravinářské výrobě : Příručka pro školení v hygienickém minimu
Údaje o vydání2., přeprac. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SZdN, 1953 (SČT 01)
Údaje fyz.popisu16 s. ; 8°
Edice-jiná formaZdravotnické aktuality ; Sv. 38
Všeobecná pozn.Obsahuje též: Nákazy a otravy z potravin / Vilém Škovránek
Všeobecná pozn.Vyd. min. zdravot.
Všeobecná pozn.8001-18000 výt.
VZ-Osobní jm.Škovránek, Vilém, 1914-1982
VZ-KorporaceČeskoslovensko. Ministerstvo zdravotnictví
VZ-Edice-Unif.náz. Zdravotnické aktuality
Sigla,sign.vlastn.OLA001 144.616
Počet exemplářů1