Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001059641
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00105xxxx / 0010596xx / 001059641.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7403-100-7 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 636 Chov zvířat. Živočišná výroba |
MDT | 636.92 |
MDT | 636.08 |
MDT | 636.084 |
MDT | 637.5'692 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (083.744) |
Názvové údaje | Vliv techniky krmení a způsobu ustájení králíků plemene Český albín na redukci produkčních nákladů a zvýšení kvality masa : certifikovaná metodika / autoři Zdeněk Volek ... [et al.] |
Nakladatel.údaje | Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, 2012 |
Údaje fyz.popisu | 15 s. ; 29 cm |
Všeobecná pozn. | Na obálce uveden: Z. Volek a kolektiv |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Výzkumný ústav živočišné výroby, Praha Uhříněves, Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | králíci |
Předm.-Věc.téma | chov domácích zvířat |
Předm.-Věc.téma | krmení domácích zvířat |
Předm.-Věc.téma | králičí maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | rabbits |
Předm.-angl. | keeping of domestic animals |
Předm.-angl. | domestic animals feeding |
Předm.-angl. | rabbit meat |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Volek, Zdeněk, 1976- |
VZ-Korporace | Výzkumný ústav živočišné výroby |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20130107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-022.379 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.