Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001062906

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010629xx / 001062906.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664
HZ-Osobní jménoKolda, Jan, 1895-1958
Názvové údajeDělení hovězího masa : určeno ... zaměstnancům masného prům. jako doškolovací pomůcka ... učeb. pomůcka pro výchovu kontrolních orgánů a zaměstnanců st. a druž. maloobchodu / Jan Kolda, Jan Hökl, Rudolf Böhm
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1953 (Brno : Brněnské knihtisk. 3)
Údaje fyz.popisu47, [1] s.
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.3000 výt.
Všeobecná pozn.S il.
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.Pozn.
ResuméBrožura podává praktický návod k dělení a úpravě hovězího masa podle dnešních technologických předpisů. Výklad, soustředěný hlavně na krámské dělení masa je provázen četnými nákresy.
65004maso hovězí
65004bourání
65004jatečné části
65004řeznictví
VZ-Osobní jm.Böhm, Rudolf, 1925-2008
VZ-Osobní jm.Hökl, Jan, 1907-1951
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 147.432
Počet exemplářů1