Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001062906
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010629xx / 001062906.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664 |
HZ-Osobní jméno | Kolda, Jan, 1895-1958 |
Názvové údaje | Dělení hovězího masa : určeno ... zaměstnancům masného prům. jako doškolovací pomůcka ... učeb. pomůcka pro výchovu kontrolních orgánů a zaměstnanců st. a druž. maloobchodu / Jan Kolda, Jan Hökl, Rudolf Böhm |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1953 (Brno : Brněnské knihtisk. 3) |
Údaje fyz.popisu | 47, [1] s. |
Edice-jiná forma | Řada potravinářské literatury |
Všeobecná pozn. | 3000 výt. |
Všeobecná pozn. | S il. |
Všeobecná pozn. | Přehl. lit. |
Všeobecná pozn. | Pozn. |
Resumé | Brožura podává praktický návod k dělení a úpravě hovězího masa podle dnešních technologických předpisů. Výklad, soustředěný hlavně na krámské dělení masa je provázen četnými nákresy. |
65004 | maso hovězí |
65004 | bourání |
65004 | jatečné části |
65004 | řeznictví |
VZ-Osobní jm. | Böhm, Rudolf, 1925-2008 |
VZ-Osobní jm. | Hökl, Jan, 1907-1951 |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potravinářské literatury |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 147.432 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.