Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001063294
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010632xx / 001063294.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664 |
HZ-Osobní jméno | Tomsa, Vladimír |
Názvové údaje | Základy pekařské technologie : kontrola surovin, skladování a stručný popis základních podmínek pro pekařskou výrobu / Vladimír Tomsa, Karel Matějovský ; předmluvu napsal Josef Duchek |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Práce, 1953 (Práce, provoz. Vinohrady) |
Údaje fyz.popisu | 37 s. ; 8° |
Všeobecná pozn. | 3300 výt. |
65004 | pekařské suroviny |
65004 | pekařské výrobky |
65004 | pekařský průmysl |
65004 | pekařství |
65004 | potravinářská technologie |
65004 | chléb |
65004 | mouka |
VZ-Osobní jm. | Matějovský, Karel |
VZ-Osobní jm. | Duchek, Josef |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 147.282 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.