Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001065004
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010650xx / 001065004.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
HZ-Osobní jméno | Janda, Václav |
Názvové údaje | Drůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava : Určeno pro praxi ... pro stř. a vyš. kádry ... i přední dělníky ... učeb. pomůcka v drůbežářském učilišti ... a posluchačům vys. škol a odb. škol / Podle sovět. pramenů zprac. Václav Janda ; Předml.: L. Jankovcová |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1953 (Práce 01) |
Údaje fyz.popisu | 289, [1] s. ; 8° |
Edice-jiná forma | Řada potravinářské literatury |
Všeobecná pozn. | 2000 výt. |
Všeobecná pozn. | S il. |
Všeobecná pozn. | Přehl. lit. |
Všeobecná pozn. | Zprac. podle sovět. pramenů |
Resumé | Kompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže. |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potravinářské literatury |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 148.764 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.