Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001065004

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010650xx / 001065004.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoJanda, Václav
Názvové údajeDrůbežářské výrobky, jejich výroba, zmrazování, skladování a přeprava : Určeno pro praxi ... pro stř. a vyš. kádry ... i přední dělníky ... učeb. pomůcka v drůbežářském učilišti ... a posluchačům vys. škol a odb. škol / Podle sovět. pramenů zprac. Václav Janda ; Předml.: L. Jankovcová
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1953 (Práce 01)
Údaje fyz.popisu289, [1] s. ; 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.2000 výt.
Všeobecná pozn.S il.
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.Zprac. podle sovět. pramenů
ResuméKompilačně podle sovětských pramenů sestavená publikace probírá technologii slepičího vejce a drůbežího masa, dále zpracování peří a technologii umělého líhnutí drůbeže.
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 148.764
Počet exemplářů1