Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001065424
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010654xx / 001065424.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-278-7 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664 |
MDT | 664:631.57 |
MDT | 633.1 |
MDT | 664.6 |
MDT | 663/664 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Burešová, Iva, 1971- |
Názvové údaje | Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová |
Varianta názvu | Zpracování obilovin |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 302 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu chemie a technologie potravin |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-Věc.téma | obilniny |
Předm.-Věc.téma | pekařství |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | food of vegetable origin |
Předm.-angl. | cereals |
Předm.-angl. | bakery |
Předm.-angl. | food technology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Lorencová, Eva, 1984- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
ISBN-pom.údaje | 9788074542787 1. vyd. 20140116 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-022.656 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.