Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001065424

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010654xx / 001065424.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-278-7 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664
MDT664:631.57
MDT633.1
MDT664.6
MDT663/664
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoBurešová, Iva, 1971-
Názvové údajeVýroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová
Varianta názvuZpracování obilovin
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Údaje fyz.popisu302 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie potravin
Všeobecná pozn.200 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro studenty bakalářského a navazujícího magisterského stupně studia ve studijním programu chemie a technologie potravin
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témaobilniny
Předm.-Věc.témapekařství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.cereals
Předm.-angl.bakery
Předm.-angl.food technology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Lorencová, Eva, 1984-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
ISBN-pom.údaje9788074542787 1. vyd. 20140116
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-022.656
Počet exemplářů1