Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001066875

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010668xx / 001066875.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-308-1 (brož.)
Kód jazykaeng cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5+664.91/.95
MDT637.54'65
MDT663/664.022.3
MDT663/664:53
MDT(043.3)378.245
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoNguyen, Huynh Bach Son Long, 1979-
Názvové údajeThe effects of selected phosphate salts and hydrocolloids on the textural properties of meat product = Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků : doctoral thesis summary / author Nguyen Huynh Bach Son Long
Varianta názvuVliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
Nakladatel.údajeZlín : Tomas Bata University in Zlín, 2013
Údaje fyz.popisuiv, 31 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Studijní obor: 2901V013 Food Technology
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2013
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické a české resumé
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témadrůbeží maso
Předm.-Věc.témapotravinářská aditiva
Předm.-Věc.témafyzikální vlastnosti potravin
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.poultry meat
Předm.-angl.food additives
Předm.-angl.food physics
Žánr/formateze
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formaabstracts
Žánr/formahigher doctoral dissertations
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1st ed.] 20140121
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-273.387
Nakladatel-aut.f.Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Počet exemplářů1