Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001067255

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010672xx / 001067255.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.4
HZ-Osobní jménoLhotský, Alois, 1904-1992
Názvové údajeTechnická kontrola sladařské a pivovarské výroby : Určeno techn. zaměstnancům sladoven a pivovarů a studujícím odb. škol / [Autor:] Alois Lhotský
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1957 (Práce)
Údaje fyz.popisu353, [1] s. ; il. 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.1700 výt.
Všeobecná pozn.S il.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
ResuméTechnická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva.
65004sladovnictví
65004pivovarnictví
Předm.-Věc.témamanagement jakosti
65004technologie
65004analýza biologická
65004pivo
65004vlastnosti
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 162.520
Počet exemplářů1