Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001067455

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00106xxxx / 0010674xx / 001067455.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-304-3 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.2
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT(048.3)
MDT(043.3)378.245
HZ-Osobní jménoHanuštiak, Pavel, 1982-
Názvové údajeNové jakostní markery hroznového vína = New grape wine quality markers : teze disertační práce / autor Pavel Hanuštiak
Varianta názvuNew grape wine quality markers
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
Údaje fyz.popisu44 s. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Studijní obor 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2013
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témavíno
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.wine
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formateze
Žánr/formahigher doctoral dissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20140129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-273.557
Počet exemplářů1