Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001070582

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010705xx / 001070582.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoKyzlink, Vladimír, 1915-2008
Názvové údajeKonservace potravin : Základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : Určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách / Vladimír Kyzlink
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1954 (Brno : Brněnské knihtisk. 01)
Údaje fyz.popisu407, [1] s. : [2] s. příl. ; 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.Věcný rejstřík
Všeobecná pozn.Značky
Všeobecná pozn.2000 výt.
Všeobecná pozn.S il.
Všeobecná pozn.Pozn.
Všeobecná pozn.Přehledy lit.
ResuméV jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim.
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 151.103
Počet exemplářů1