Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001070582
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010705xx / 001070582.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
HZ-Osobní jméno | Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 |
Názvové údaje | Konservace potravin : Základy a způsoby dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa : Určeno stř. a vyš. kádrům konservárenského prům. a studentům na vys. a odb. školách / Vladimír Kyzlink |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1954 (Brno : Brněnské knihtisk. 01) |
Údaje fyz.popisu | 407, [1] s. : [2] s. příl. ; 8° |
Edice-jiná forma | Řada potravinářské literatury |
Všeobecná pozn. | Věcný rejstřík |
Všeobecná pozn. | Značky |
Všeobecná pozn. | 2000 výt. |
Všeobecná pozn. | S il. |
Všeobecná pozn. | Pozn. |
Všeobecná pozn. | Přehledy lit. |
Resumé | V jednotlivých kapitolách knihy seznamuje autor s principem a účelem konservace potravin, probírá konservárenské suroviny a jejich látkové složení, pojednává o vnějších nemikrobiálních činitelích změn potravin i o mikrobiálních činitelích rozkladu a uvádí obranné prostředky proti nim. |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potravinářské literatury |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 151.103 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.