Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001070669
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010706xx / 001070669.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-905301-2-6 (brož.) 9788090530126 |
Kód geogr.oblasti | e------ e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | 005.52 |
MDT | 006.83 |
MDT | (4) |
MDT | (437.3) |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Šuška, Miroslav |
Názvové údaje | IFS Food : how to successfully pass the audit / Miroslav Šuška |
Údaje o vydání | 1st ed. |
Nakladatel.údaje | Šumperk : Qualifood, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 204 s. : il. ; 23 cm |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-Věc.téma | audit |
Předm.-Věc.téma | normy jakosti Evropa |
Předm.-Věc.téma | normy jakosti Česko |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food safety |
Předm.-angl. | auditing |
Předm.-angl. | quality standards Europe |
Předm.-angl. | quality standards Czechia |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
ISBN-pom.údaje | ISBN 9788090530126 9788090530126 1st ed. Chybné ISBN uvedeno na zadní straně obálky v čárovém kódu 20140225 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-274.338 |
Počet exemplářů | 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.