Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001071260

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010712xx / 001071260.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 978-80-7305-666-7 (brož.)
0410 cze cze eng
072 7637 Živočišné produkty
080 637.5+664.91/.95
080 543.6:663/664
080 614.31
080 57.086.2/.3
080 (048.8:082)
Všeob.údaje zprac.Tremlová, Bohuslava, 1960-
24510Mikroskopické metody v analýze masa a masných výrobků / Bohuslava Tremlová, Matej Pospiech, Zdeňka Randulová
260 Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2013
Informační poznámka 133 s. : barev. il. ; 21 cm
Angl.ekvivalent PKHygiena potravin
504 Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
546 České a anglické resumé
Viz té^Ţ (věc.téma)Vydavatel: Fakulta veterinární hygieny a ekologie VFU Brno
65007masné výrobky
65007analýza potravin
65007mikroskopická technika
65009meat products
65009food analysis
65009microscopic technique
655 7kolektivní monografie
655 9collective monographs
7001 Pospiech, Matej
7001 Javůrková, Zdeňka
7102 Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Pozn.katalogizátoraHygiena potravin
IČ správného záz.9788073056667 [1. vyd.] 20140226
9103 OLA001 1-274.491
EXE 1