Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001071455

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010714xx / 001071455.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 978-80-7305-657-5 (brož.)
072 7664 Potravinářský průmysl
072 737.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
080 663/664
080 613.26/.29
080 543.6:663/664
080 614.31
080 663/664-021.465
080 (075.8)
24500Struktura a skladba potravin / Matej Pospiech ... [et al.]
Záhlaví-věcné témaVyd. 1.
260 Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2013
Informační poznámka 100 s. : il. ; 30 cm
Viz též (os.jméno) Nad názvem : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
504 Obsahuje bibliografii
65007potraviny
65007analýza potravin
65007kvalita potravin
65009food
65009food analysis
65009food quality
655 7učebnice vysokých škol
655 9textbooks (higher)
7001 Pospiech, Matej
7102 Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
IČ správného záz.1. vyd. 20140228
9103 OLA001 2-022.881
EXE 1