Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001071455
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010714xx / 001071455.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
020 | 978-80-7305-657-5 (brož.) |
072 7 | 664 Potravinářský průmysl |
072 7 | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
080 | 663/664 |
080 | 613.26/.29 |
080 | 543.6:663/664 |
080 | 614.31 |
080 | 663/664-021.465 |
080 | (075.8) |
24500 | Struktura a skladba potravin / Matej Pospiech ... [et al.] |
Záhlaví-věcné téma | Vyd. 1. |
260 | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2013 |
Informační poznámka | 100 s. : il. ; 30 cm |
Viz též (os.jméno) | Nad názvem : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin |
504 | Obsahuje bibliografii |
65007 | potraviny |
65007 | analýza potravin |
65007 | kvalita potravin |
65009 | food |
65009 | food analysis |
65009 | food quality |
655 7 | učebnice vysokých škol |
655 9 | textbooks (higher) |
7001 | Pospiech, Matej |
7102 | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin |
IČ správného záz. | 1. vyd. 20140228 |
9103 | OLA001 2-022.881 |
EXE | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.