Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001072026

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010720xx / 001072026.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

020 978-80-7272-458-1 (váz.)
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641.55:637.55
080 641.55:637.56
080 (083.12)
Všeob.údaje zprac.Rozmarová, Olga Růžena
24510Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík]
24614Myslivecká kuchyně staročeská
260 V Praze : Dauphin, 2013
Informační poznámka 381 s. : il. ; 23 cm
Angl.ekvivalent PKSporáček ; sv. 6
Viz též (os.jméno) Obsahuje rejstřík
65007zvěřinová jídla
65007rybí jídla
65009cookery (game)
65009cookery (fish)
655 7kuchařské recepty
655 9cookbooks
Pozn.katalogizátoraSporáček
IČ správného záz.978-80-7272-458-1 9780201379624 [1. vyd.] Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži 20131220
9103 OLA001 1-274.643
EXE 1