Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001074758
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010747xx / 001074758.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7248-871-1 (brož.) |
Kód jazyka | eng cze |
Kód předm.kateg. | 811.111 Angličtina |
MDT | 811.111 |
MDT | 641/642 |
MDT | 81'373.46 |
MDT | 81'38'373.46 |
MDT | 81'42 |
MDT | 801.73 |
MDT | 81'322.2 |
MDT | (048.8) |
HZ-Osobní jméno | Dluhošová, Radmila, 1962- |
Názvové údaje | Culinary lexicon analysis / Radmila Dluhošová |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Opava : Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 217 s. : il. ; 24 cm |
Všeobecná pozn. | 200 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | České resumé |
Předm.-Věc.téma | angličtina |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | odborný jazyk |
Předm.-Věc.téma | odborný styl |
Předm.-Věc.téma | jazyková analýza |
Předm.-Věc.téma | textová analýza |
Předm.-Věc.téma | korpusová lingvistika |
Předm.-angl. | English language |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | professional language |
Předm.-angl. | professional style |
Předm.-angl. | linguistic analysis |
Předm.-angl. | textual criticism |
Předm.-angl. | corpus linguistics |
Žánr/forma | monografie |
Žánr/forma | monographs |
ISBN-pom.údaje | 9788072488711 1. vyd. 20140318 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-275.461 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.