Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001075259
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010752xx / 001075259.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód jazyka | slo hun |
HZ-Osobní jméno | Kardos, Ernő |
Názvové údaje | Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 1. zv., všeobecné poznatky / E. Kardos, I. Fabriczky ... [et al.] ; [z maď.] preložil Michal Knap |
Varianta názvu | Všeobecné poznatky |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Bratislava : Št. nakl. technickej lit., 1954 |
Údaje fyz.popisu | 193 s. : il. ; 8° |
Edice-jiná forma | Literatúra pre potravinársky priemysel |
VZ-Osobní jm. | Fabriczky, I. |
VZ-Edice-Unif.náz. | Literatúra pre potravinársky priemysel |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 152.979 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.