Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001077239
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010772xx / 001077239.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-213-2426-8 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 636 Chov zvířat. Živočišná výroba |
MDT | 599.324.5 |
MDT | 636.033 |
MDT | 637.512 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Tůmová, Eva |
Názvové údaje | Hodnocení masné užitkovosti nutrií : certifikovaná metodika / Tůmová E., Chodová D., Hrstka Z. |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 27 s. : il. ; 21 cm |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra speciální zootechniky |
Všeobecná pozn. | 50 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | nutrie |
Předm.-Věc.téma | masná plemena |
Předm.-Věc.téma | jatečná zvířata |
Předm.-Věc.téma | jatečná těla |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | Myocastor |
Předm.-angl. | meat breeds |
Předm.-angl. | meat animals |
Předm.-angl. | slaughter bodies |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Chodová, Darina |
VZ-Osobní jm. | Hrstka, Zdeněk |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra speciální zootechniky |
VZ-Edice-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Metodika |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20140328 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-276.097 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.