Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001077239

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010772xx / 001077239.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-213-2426-8 (brož.)
Kód předm.kateg.636 Chov zvířat. Živočišná výroba
MDT599.324.5
MDT636.033
MDT637.512
MDT663/664-021.465
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoTůmová, Eva
Názvové údajeHodnocení masné užitkovosti nutrií : certifikovaná metodika / Tůmová E., Chodová D., Hrstka Z.
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeV Praze : Česká zemědělská univerzita, 2013
Údaje fyz.popisu27 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Všeobecná pozn.Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra speciální zootechniky
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témanutrie
Předm.-Věc.témamasná plemena
Předm.-Věc.témajatečná zvířata
Předm.-Věc.témajatečná těla
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.Myocastor
Předm.-angl.meat breeds
Předm.-angl.meat animals
Předm.-angl.slaughter bodies
Předm.-angl.food quality
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Chodová, Darina
VZ-Osobní jm.Hrstka, Zdeněk
VZ-KorporaceČeská zemědělská univerzita v Praze. Katedra speciální zootechniky
VZ-Edice-KorporaceČeská zemědělská univerzita v Praze. Metodika
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20140328
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-276.097
Počet exemplářů1