Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078017

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010780xx / 001078017.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7080-870-2
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5'62
MDT637.5'64
MDT663/664-021.465
MDT543.645
MDT547.426.4
MDT635.655.076
MDT663/664.022.3
MDT(083.744)
MDT(0.034.44)
Názvové údajeMetoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.]
Nakladatel.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013
Údaje fyz.popisu1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Všeobecná pozn.Název z titulní obrazovky
Všeobecná pozn.Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
Pozn.-pož.na sys.Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader
Předm.-Věc.témahovězí maso
Předm.-Věc.témavepřové maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témabiochemická analýza
65004triacylglyceroly
Předm.-Věc.témasója
Předm.-Věc.témapotravinářská aditiva
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formaCD-ROM
VZ-Osobní jm.Hajšlová, Jana, 1952-
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Sigla,sign.vlastn.OLA001 CR 6928
Počet exemplářů1