Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078620

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010786xx / 001078620.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoKác, Václav, 1897-1975
Názvové údajeKonservujeme ovoce a zeleninu / Václav Kác
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1955 (Brázda)
Údaje fyz.popisu74, [iv] s. ; 22 cm
Všeobecná pozn.20000 výt.
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
ResuméV knize jsou vyloženy základy konservace potravin a uvedeny různé způsoby konservování ovoce, zeleniny a masa. Popis pracovních postupů je pro větší názornost doplněn četnými obrazy a nákresy.
Sigla,sign.vlastn.OLA001 154.412
Počet exemplářů1