Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078620
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010786xx / 001078620.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
HZ-Osobní jméno | Kác, Václav, 1897-1975 |
Názvové údaje | Konservujeme ovoce a zeleninu / Václav Kác |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1955 (Brázda) |
Údaje fyz.popisu | 74, [iv] s. ; 22 cm |
Všeobecná pozn. | 20000 výt. |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Resumé | V knize jsou vyloženy základy konservace potravin a uvedeny různé způsoby konservování ovoce, zeleniny a masa. Popis pracovních postupů je pro větší názornost doplněn četnými obrazy a nákresy. |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 154.412 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.