Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078844
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010788xx / 001078844.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Názvové údaje | Technologie masného průmyslu. 1. díl / vyprac. Hl. správa masného a rybného prům. za spoluúčasti techniků z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně ; předml.: Václav Klofát |
Nakladatel.údaje | Praha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03) |
Údaje fyz.popisu | 263, [1] s. : [11] s. obr. příl. ; 8° |
Resumé | První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv. |
VZ-Korporace | Československo. Ministerstvo potravinářského průmyslu |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 154.506/ 1 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.