Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078845

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010788xx / 001078845.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Názvové údajeTechnologie masného průmyslu. 2. díl / vyprac. Hl. správa masného a rybného prům. za spoluúčasti technika z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně
Nakladatel.údajePraha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03)
Údaje fyz.popisu521, [2] s. : [4] s. obr. příl. ; 8°
Všeobecná pozn.Opr.
ResuméSvazek obsahuje rámcové technologické postupy při opracování masa pro výsek, pro masné výrobky a pro masové konservy.
VZ-KorporaceČeskoslovensko. Ministerstvo potravinářského průmyslu
Sigla,sign.vlastn.OLA001 154.506/ 2
Počet exemplářů1