Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001078845
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00107xxxx / 0010788xx / 001078845.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Názvové údaje | Technologie masného průmyslu. 2. díl / vyprac. Hl. správa masného a rybného prům. za spoluúčasti technika z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně |
Nakladatel.údaje | Praha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03) |
Údaje fyz.popisu | 521, [2] s. : [4] s. obr. příl. ; 8° |
Všeobecná pozn. | Opr. |
Resumé | Svazek obsahuje rámcové technologické postupy při opracování masa pro výsek, pro masné výrobky a pro masové konservy. |
VZ-Korporace | Československo. Ministerstvo potravinářského průmyslu |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 154.506/ 2 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.