Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001080181

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010801xx / 001080181.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86576-59-6 (brož.)
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.4
MDT543.92
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoMikyška, Alexandr
Názvové údajeStanovení senzorické hořkosti piva : certifikovaná metoda / [autoři Alexandr Mikyška, Pavel Čejka]
Varianta názvuCertifikovaná metodika Stanovení senzorické hořkosti piva
Nakladatel.údaje[Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2013
Údaje fyz.popisu20 s. : il. ; 30 cm
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapivo
Předm.-Věc.témasenzorická analýza
Předm.-angl.beer
Předm.-angl.sensoric analysis
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Čejka, Pavel, 1951-
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav pivovarský a sladařský. Metodika
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20151216
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-023.494
Počet exemplářů1