Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001080939

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010809xx / 001080939.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86380-71-1 (kroužková vazba)
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.2
MDT663.25
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT642.63:663.21/.22
MDT(062.552)
Názvové údajeSborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.]
Varianta názvuVíno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeČeský Těšín : 2 Theta, 2014
Údaje fyz.popisu126 s. : il. ; 24 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Ústav analýzy a chemie potravin a Ústav technologie potravin, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati v Zlíně
Všeobecná pozn.500 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témavíno
Předm.-Věc.témavýroba vína
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témasommelierství
Předm.-angl.wine
Předm.-angl.wine making
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.sommeliering
Žánr/formasborníky
Žánr/formapapers
VZ-Osobní jm.Fic, Vlastimil, 1925-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav analýzy a chemie potravin
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20140425
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-276.798
Počet exemplářů1