Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001080939
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010809xx / 001080939.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86380-71-1 (kroužková vazba) |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663.2 |
MDT | 663.25 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 642.63:663.21/.22 |
MDT | (062.552) |
Názvové údaje | Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.] |
Varianta názvu | Víno - analýza, technologie výroby, gastronomie |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Český Těšín : 2 Theta, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 126 s. : il. ; 24 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Ústav analýzy a chemie potravin a Ústav technologie potravin, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati v Zlíně |
Všeobecná pozn. | 500 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | víno |
Předm.-Věc.téma | výroba vína |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | sommelierství |
Předm.-angl. | wine |
Předm.-angl. | wine making |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sommeliering |
Žánr/forma | sborníky |
Žánr/forma | papers |
VZ-Osobní jm. | Fic, Vlastimil, 1925- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav analýzy a chemie potravin |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20140425 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-276.798 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.