Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001084461

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010844xx / 001084461.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87575-14-7 (váz.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT637.5
MDT641/642
MDT641.55:637.5
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoFrič, Václav, 1974-
Názvové údajeJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.]
Varianta názvuMaso
Nakladatel.údajePraha : Burda Media 2000, c2014
Údaje fyz.popisu159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
Edice-jiná formaApetit speciál
Všeobecná pozn.Název z obálky
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témamasitá jídla
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.cookery (meat)
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Edice-Unif.náz. Apetit speciál
ISBN-pom.údaje9788087575147 [1. vyd.] 20140516
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-023.734
Počet exemplářů1