Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001084461
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010844xx / 001084461.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87575-14-7 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.5 |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Frič, Václav, 1974- |
Názvové údaje | Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.] |
Varianta názvu | Maso |
Nakladatel.údaje | Praha : Burda Media 2000, c2014 |
Údaje fyz.popisu | 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm |
Edice-jiná forma | Apetit speciál |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Apetit speciál |
ISBN-pom.údaje | 9788087575147 [1. vyd.] 20140516 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-023.734 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.