Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086408

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010864xx / 001086408.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87112-80-9 (brož.)
Kód jazykaeng cze hun slo slv
Kód geogr.oblastiec-----
Čas.období obsahuv-y-
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT392.8
MDT641.568
MDT641.565/.568
MDT(4-191.2)
MDT(048.8:082)
Názvové údajeTraditional food in the Central Europe : history and changes / [autor's team Jaroslav Otčenášek ... et al.]
Údaje o vydání1st ed.
Nakladatel.údajePrague : Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2013
Údaje fyz.popisu197 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.), 1 mapa, faksim. ; 23 cm
Všeobecná pozn.380 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Pozn.o jazykuČeská, maďarská, slovenská a slovinská resumé
Předm.-Chron.ter.18.-21. století
Předm.-Věc.témajídlo Evropa střední 18.-21. století
Předm.-Věc.témakuchařství Evropa střední 18.-21. století
Předm.-Věc.témanárodní jídla Evropa střední 18.-21. století
Předm.-Věc.tématradiční jídla Evropa střední 18.-21. století
Předm.-angl.food Europe, Central 18th-21st centuries
Předm.-angl.cookery Europe, Central 18th-21st centuries
Předm.-angl.national cookery Europe, Central 18th-21st centuries
Předm.-angl.traditional cookery Europe, Central 18th-21st centuries
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Otčenášek, Jaroslav, 1974-
ISBN-pom.údaje1st ed. 20140523
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-277.963
Nakladatel-aut.f.Etnologický ústav Akademie věd České republiky
Počet exemplářů1