Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086408
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010864xx / 001086408.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87112-80-9 (brož.) |
Kód jazyka | eng cze hun slo slv |
Kód geogr.oblasti | ec----- |
Čas.období obsahu | v-y- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 392.8 |
MDT | 641.568 |
MDT | 641.565/.568 |
MDT | (4-191.2) |
MDT | (048.8:082) |
Názvové údaje | Traditional food in the Central Europe : history and changes / [autor's team Jaroslav Otčenášek ... et al.] |
Údaje o vydání | 1st ed. |
Nakladatel.údaje | Prague : Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 197 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.), 1 mapa, faksim. ; 23 cm |
Všeobecná pozn. | 380 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík |
Pozn.o jazyku | Česká, maďarská, slovenská a slovinská resumé |
Předm.-Chron.ter. | 18.-21. století |
Předm.-Věc.téma | jídlo Evropa střední 18.-21. století |
Předm.-Věc.téma | kuchařství Evropa střední 18.-21. století |
Předm.-Věc.téma | národní jídla Evropa střední 18.-21. století |
Předm.-Věc.téma | tradiční jídla Evropa střední 18.-21. století |
Předm.-angl. | food Europe, Central 18th-21st centuries |
Předm.-angl. | cookery Europe, Central 18th-21st centuries |
Předm.-angl. | national cookery Europe, Central 18th-21st centuries |
Předm.-angl. | traditional cookery Europe, Central 18th-21st centuries |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Otčenášek, Jaroslav, 1974- |
ISBN-pom.údaje | 1st ed. 20140523 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-277.963 |
Nakladatel-aut.f. | Etnologický ústav Akademie věd České republiky |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.