Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086517

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010865xx / 001086517.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7418-208-2 (brož.)
Kód jazykacze eng
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663/664
MDT663/664-021.465
MDT620.2
MDT(437.3)
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoDostálová, Jana, 1943-
Názvové údajePotravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv
Varianta názvuTechnologie potravin
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeOstrava : Key Publishing, 2014
Údaje fyz.popisu425 s. : barev. il. ; 24 cm
Edice-jiná formaMonografie
Všeobecná pozn.Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a rejstřík
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témapotravinářství Česko
Předm.-Věc.témapotraviny Česko
Předm.-Věc.témakvalita potravin Česko
Předm.-Věc.témazbožíznalství
Předm.-angl.food industry and trade Czechia
Předm.-angl.food Czechia
Předm.-angl.food quality Czechia
Předm.-angl.commodity expertise
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Kadlec, Pavel, 1940-
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
VZ-Edice-Unif.náz. Monografie (Key Publishing)
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788074182082 1. vyd. 20140602
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-278.004
Počet exemplářů1