Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086517
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010865xx / 001086517.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7418-208-2 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 620.2 |
MDT | (437.3) |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Dostálová, Jana, 1943- |
Názvové údaje | Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv |
Varianta názvu | Technologie potravin |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Ostrava : Key Publishing, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 425 s. : barev. il. ; 24 cm |
Edice-jiná forma | Monografie |
Všeobecná pozn. | Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
Pozn.o jazyku | Anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | potravinářství Česko |
Předm.-Věc.téma | potraviny Česko |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin Česko |
Předm.-Věc.téma | zbožíznalství |
Předm.-angl. | food industry and trade Czechia |
Předm.-angl. | food Czechia |
Předm.-angl. | food quality Czechia |
Předm.-angl. | commodity expertise |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Kadlec, Pavel, 1940- |
VZ-Korporace | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
VZ-Edice-Unif.náz. | Monografie (Key Publishing) |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788074182082 1. vyd. 20140602 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-278.004 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.