Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086716
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010867xx / 001086716.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87437-85-8 (váz.) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 639.2/.6 Rybářství |
MDT | 639.21/.22 |
MDT | 637.56 |
MDT | 637.03 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 641.55:637.56 |
MDT | (048.8:082) |
Názvové údaje | Kvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.] |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm |
Všeobecná pozn. | 500 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | ryby |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování živočišných produktů |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | rybí jídla |
Předm.-angl. | fishes |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | animal products processing |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | cookery (fish) |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Sampels, Sabine, 1975- |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20140530 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-278.076 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.