Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001086716

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00108xxxx / 0010867xx / 001086716.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87437-85-8 (váz.)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.639.2/.6 Rybářství
MDT639.21/.22
MDT637.56
MDT637.03
MDT663/664-021.465
MDT641.55:637.56
MDT(048.8:082)
Názvové údajeKvalita a gastronomie ryb a rybích výrobků / Sabine Sampels ... [et al.]
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajeVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014
Údaje fyz.popisu247 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Všeobecná pozn.500 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témaryby
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témazpracování živočišných produktů
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témarybí jídla
Předm.-angl.fishes
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.animal products processing
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.cookery (fish)
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Sampels, Sabine, 1975-
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20140530
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-278.076
Počet exemplářů1