Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001093875
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00109xxxx / 0010938xx / 001093875.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-263-0568-2 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 613.2 |
MDT | 663/664 |
MDT | 641/642 |
MDT | 640.4/.5 |
MDT | (075.8) |
Názvové údaje | Modulová kniha. 1, Poskytování stravovacích služeb / Jiří Honka ... [et al.] |
Varianta názvu | Poskytování stravovacích služeb |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Tribun EU, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 245 s. : barev. il. ; 30 cm |
Edice-jiná forma | Knihovnicka.cz |
Všeobecná pozn. | Pod názvem: Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava |
Všeobecná pozn. | 40 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno studentům vzdělávacího programu Řízení hotelového provozu |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | hygiena výživy |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | společné stravování |
Předm.-angl. | human nutrition |
Předm.-angl. | food |
Předm.-angl. | nutrition hygiene |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | food services |
Žánr/forma | učebnice vyšších odborných škol |
Žánr/forma | textbooks (postsecondary) |
VZ-Osobní jm. | Honka, Jiří |
VZ-Korporace | Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola (Opava, Česko) |
VZ-Edice-Unif.náz. | Knihovnicka.cz |
ISBN-pom.údaje | 9788026305682 1. vyd. 20140711 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-024.368 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.