Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001097217
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00109xxxx / 0010972xx / 001097217.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87994-05-4 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (048.8:082) |
Názvové údaje | Vplyv predporážkových faktorov na kvalitu mäsa ošípaných : vedecká monografia / autori Juraj Mlynek ... [et al.] |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Powerprint, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 74 s. : il. ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Česká zemědělská univerzita v Praze |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Mlynek, Juraj, 1954- |
VZ-Korporace | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze |
ISBN-pom.údaje | 9788087994054 1. vyd. 20140806 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-281.014 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.