Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001105486
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011054xx / 001105486.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7248-830-8 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Karásková, Taťána |
Názvové údaje | Gastronomie - technologie výroby : pro prezenční formu studia / Taťána Karásková |
Nakladatel.údaje | Karviná : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2013 |
Údaje fyz.popisu | 127 s. : il. ; 21 cm |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | 100 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno studentům Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | meals preparation |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Slezská univerzita. Obchodně podnikatelská fakulta |
ISBN-pom.údaje | [1. vyd.] 20141027 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-283.541 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.