Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001105486

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011054xx / 001105486.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7248-830-8 (brož.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641/642
MDT641.55
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoKarásková, Taťána
Názvové údajeGastronomie - technologie výroby : pro prezenční formu studia / Taťána Karásková
Nakladatel.údajeKarviná : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2013
Údaje fyz.popisu127 s. : il. ; 21 cm
Všeobecná pozn.Terminologický slovník
Všeobecná pozn.100 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno studentům Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné
Předm.-Věc.témagastronomie
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-angl.gastronomy
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.meals preparation
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceSlezská univerzita. Obchodně podnikatelská fakulta
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20141027
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-283.541
Počet exemplářů1