Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001107503
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011075xx / 001107503.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87300-49-7 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Ulbrich, Tomáš |
Názvové údaje | Gastronomy : basics, trends and news / Tomáš Ulbrich |
Varianta názvu | Gastronomy basics, trends and news |
Údaje o vydání | Ed. 1st |
Nakladatel.údaje | Brno : College of Business and Hotel Management, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 45 s. : barev. il. ; 30 cm |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | gastronomie |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-angl. | gastronomy |
Předm.-angl. | cookery |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Vysoká škola obchodní a hotelová |
ISBN-pom.údaje | 9788087300497 1st ed. 20141104 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.438 |
Nakladatel-aut.f. | Vysoká škola obchodní a hotelová |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.