Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001107770
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011077xx / 001107770.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-673-5 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 579.67 |
MDT | 576.8 |
MDT | 614.31 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Kameník, Josef |
Názvové údaje | Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Všeobecná pozn. | 1000 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
Pozn.k vydavateli | Vydavatel: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Předm.-Věc.téma | parazitologie |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | food microbiology |
Předm.-angl. | parasitology |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-volně tvoř. | parazitologie masa mikrobiologie masa |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
ISBN-pom.údaje | 9788073056735 1. vyd. 20141104 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-284.279 |
Nakladatel-aut.f. | Maso |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.