Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001107770

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011077xx / 001107770.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-673-5 (váz.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5
MDT579.67
MDT576.8
MDT614.31
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoKameník, Josef
Názvové údajeMaso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014
Údaje fyz.popisu327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Všeobecná pozn.1000 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a rejstřík
Pozn.k vydavateliVydavatel: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Předm.-Věc.témaparazitologie
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.food microbiology
Předm.-angl.parasitology
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-volně tvoř. parazitologie masa mikrobiologie masa
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
ISBN-pom.údaje9788073056735 1. vyd. 20141104
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-284.279
Nakladatel-aut.f.Maso
Počet exemplářů1