Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001107913
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011079xx / 001107913.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-331-9 (brož.) 978-80-7318-331-9 |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664 |
MDT | 664:631.57 |
MDT | 633.1 |
MDT | 664.6 |
MDT | 663/664 |
MDT | (075.8) |
MDT | (076.5) |
Názvové údaje | Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 98 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 50 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin |
Předm.-Věc.téma | výroba potravin |
Předm.-Věc.téma | potraviny rostlinného původu |
Předm.-Věc.téma | obilniny |
Předm.-Věc.téma | pekařství |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-angl. | food production |
Předm.-angl. | food of vegetable origin |
Předm.-angl. | cereals |
Předm.-angl. | bakery |
Předm.-angl. | food technology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | praktická cvičení |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Žánr/forma | problems, exercises, etc |
VZ-Osobní jm. | Burešová, Iva, 1971- |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
ISBN-pom.údaje | ISBN 978-80-7318-331-9 9788074543319 1. vyd. Chybné ISBN uvedeno na zadní straně obálky v čárovém kódu 20141029 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.497 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.