Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001107913

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011079xx / 001107913.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-331-9 (brož.) 978-80-7318-331-9
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664
MDT664:631.57
MDT633.1
MDT664.6
MDT663/664
MDT(075.8)
MDT(076.5)
Názvové údajeVýroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Údaje fyz.popisu98 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témaobilniny
Předm.-Věc.témapekařství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.cereals
Předm.-angl.bakery
Předm.-angl.food technology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formapraktická cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formaproblems, exercises, etc
VZ-Osobní jm.Burešová, Iva, 1971-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
ISBN-pom.údajeISBN 978-80-7318-331-9 9788074543319 1. vyd. Chybné ISBN uvedeno na zadní straně obálky v čárovém kódu 20141029
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-025.497
Počet exemplářů0 1