Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108159

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011081xx / 001108159.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-417-0 (brož.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641/642
MDT641.55
MDT001.126-029:6
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoMlček, Jiří, 1981-
Názvové údajeGastronomické technologie II / Jiří Mlček
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Údaje fyz.popisu98 s. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témakuchařství
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-Věc.tématechnologie
Předm.-angl.cookery
Předm.-angl.meals preparation
Předm.-angl.technology
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
ISBN-pom.údaje9788074544170 1. vyd. 20141110
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-025.531
Počet exemplářů0 1