Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108159
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011081xx / 001108159.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7454-417-0 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | 001.126-029:6 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Mlček, Jiří, 1981- |
Názvové údaje | Gastronomické technologie II / Jiří Mlček |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 98 s. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
Všeobecná pozn. | 50 výt. |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | technologie |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | technology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
ISBN-pom.údaje | 9788074544170 1. vyd. 20141110 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.531 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.