Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108161

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011081xx / 001108161.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-332-6 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT664:631.57
MDT663/664
MDT(075.8)
MDT(076.5)
Názvové údajeVýroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. / Iva Burešová ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Údaje fyz.popisu94 s. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.50 výt.
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.food production
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formalaboratorní cvičení
Žánr/formatextbooks (higher)
Žánr/formalaboratory manuals
VZ-Osobní jm.Burešová, Iva, 1971-
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
ISBN-pom.údaje9788074543326 1. vyd. 20141111
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-025.532
Počet exemplářů0 1