Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108219
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011082xx / 001108219.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-253-2241-3 (brož.) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.55 |
MDT | 641.512 |
MDT | 672.713 |
MDT | (035) |
MDT | (084.11) |
Názvové údaje | Nože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová] |
Varianta názvu | Název v tiráži: Nože v kuchyni - jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! |
Varianta názvu | Jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Fragment, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 224 s. : barev. il. ; 19 cm |
Všeobecná pozn. | Terminologický slovník |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | kuchařství |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-Věc.téma | krájení |
Předm.-Věc.téma | kuchyňské nože |
Předm.-angl. | cookery |
Předm.-angl. | meals preparation |
Předm.-angl. | cutting (cookery) |
Předm.-angl. | kitchen knives |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | obrazové publikace |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | pictorial works |
VZ-Osobní jm. | Wareing, Marcus, 1970- |
Originál | Knife skills |
ISBN-pom.údaje | 9788025322413 1. vyd. 20141118 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-284.441 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.