Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108733
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011087xx / 001108733.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7339-261-1 (brož.) |
Kód jazyka | fre cze |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 39 |
MDT | 641.568(437.3) |
MDT | (437.3) |
MDT | (036) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Stupka, Petr, 1956- |
Názvové údaje | La cuisine tchèque : ses traditions, coutumes, plats de prédilection et recettes / [textes Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction Anna Kubista] |
Údaje o vydání | 1ère éd. |
Nakladatel.údaje | Český Krumlov : MCU, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z češtiny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Předm.-Věc.téma | gastronomie Česko |
Předm.-Věc.téma | zvyky a obyčeje Česko |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-angl. | gastronomy Czechia |
Předm.-angl. | manners and customs Czechia |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | information publications |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Eliášek, Jan, 1971- |
Originál | Česká kuchyně |
ISBN-pom.údaje | 9788073392611 1ère éd. 20141010 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-284.603 |
Nakladatel-aut.f. | Vydavatelství MCU |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.