Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001108733

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011087xx / 001108733.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7339-261-1 (brož.)
Kód jazykafre cze
Kód geogr.oblastie-xr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT39
MDT641.568(437.3)
MDT(437.3)
MDT(036)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoStupka, Petr, 1956-
Názvové údajeLa cuisine tchèque : ses traditions, coutumes, plats de prédilection et recettes / [textes Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction Anna Kubista]
Údaje o vydání1ère éd.
Nakladatel.údajeČeský Krumlov : MCU, 2014
Údaje fyz.popisu75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
Všeobecná pozn.Přeloženo z češtiny
Všeobecná pozn.Název z obálky
Předm.-Věc.témagastronomie Česko
Předm.-Věc.témazvyky a obyčeje Česko
Předm.-Věc.témačeská jídla
Předm.-angl.gastronomy Czechia
Předm.-angl.manners and customs Czechia
Předm.-angl.Czech cookery
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formainformation publications
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Eliášek, Jan, 1971-
OriginálČeská kuchyně
ISBN-pom.údaje9788073392611 1ère éd. 20141010
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-284.603
Nakladatel-aut.f.Vydavatelství MCU
Počet exemplářů1