Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109045
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011090xx / 001109045.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-718-3 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | (075.8) |
MDT | (076.5) |
HZ-Osobní jméno | Bořilová, Gabriela |
Názvové údaje | Technologie a hygiena masa a masných výrobků : návody na cvičení / Gabriela Bořilová |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 42 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat products |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | praktická cvičení |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Žánr/forma | problems, exercises, etc |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20141126 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.641 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.