Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109047
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011090xx / 001109047.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-724-4 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 543 Analytická chemie |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 614.31 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 543.92 |
MDT | (075.8) |
MDT | (076.5) |
HZ-Osobní jméno | Ježek, František |
Názvové údaje | Senzorická analýza potravin : návody na cvičení / František Ježek |
Varianta názvu | Název v tiráži: Senzorická analýza potravin - Návody na cvičení |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 79 s. : il., formuláře ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | senzorická analýza |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | sensoric analysis |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | praktická cvičení |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
Žánr/forma | problems, exercises, etc |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20141126 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.643 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.