Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109060
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011090xx / 001109060.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-720-6 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664 |
MDT | 637.54'65 |
MDT | 637.55 |
MDT | 637.4 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Saláková, Alena |
Názvové údaje | Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny / Alena Saláková |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 80 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.k uživ.urč. | Určeno pro navazující magisterský studijní program, obor Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | drůbeží maso |
Předm.-Věc.téma | zvěřina |
Předm.-Věc.téma | vejce |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | poultry meat |
Předm.-angl. | game meat |
Předm.-angl. | eggs |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20141126 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.647 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.