Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109060

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011090xx / 001109060.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-720-6 (brož.)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT614.31
MDT663/664
MDT637.54'65
MDT637.55
MDT637.4
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoSaláková, Alena
Názvové údajeHygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny / Alena Saláková
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Údaje fyz.popisu80 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.k uživ.urč.Určeno pro navazující magisterský studijní program, obor Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témadrůbeží maso
Předm.-Věc.témazvěřina
Předm.-Věc.témavejce
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.poultry meat
Předm.-angl.game meat
Předm.-angl.eggs
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20141126
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-025.647
Počet exemplářů0 1