Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109179

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011091xx / 001109179.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7462-441-4 (kniha první ; vázáno)
ISBN978-80-7462-866-5 (kniha druhá ; vázáno)
Kód jazykacze eng
Kód geogr.oblastie-fr---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641/642
MDT641.568(44)
MDT(44)
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoChild, Julia, 1912-2004
Unifik.názevMastering the art of French cooking. Česky
Názvové údajeUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking ... přeložil Jan Sládek
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelV Brně : Jota, 2014-2015
Údaje fyz.popisu2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Spoluautorkou 2. dílu je pouze Simone Becková, přeložil Jan Kozák
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témakuchařství Francie
Předm.-Věc.témafrancouzská jídla
Předm.-angl.cookery France
Předm.-angl.French cookery
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Bertholle, Louisette
VZ-Osobní jm.Beck, Simone, 1904-1991
VZ-Osobní jm.Sládek, Jan
VZ-Osobní jm.Kozák, Jan, 1970-
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje1. vydání 20160128
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-284.762 1-2-
Původní IČ-ČNBnkc20142636799
Počet exemplářů1 3