Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001109179
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00110xxxx / 0011091xx / 001109179.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7462-441-4 (kniha první ; vázáno) |
ISBN | 978-80-7462-866-5 (kniha druhá ; vázáno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód geogr.oblasti | e-fr--- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.568(44) |
MDT | (44) |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Child, Julia, 1912-2004 |
Unifik.název | Mastering the art of French cooking. Česky |
Názvové údaje | Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking ... přeložil Jan Sládek |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | V Brně : Jota, 2014-2015 |
Údaje fyz.popisu | 2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Spoluautorkou 2. dílu je pouze Simone Becková, přeložil Jan Kozák |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | kuchařství Francie |
Předm.-Věc.téma | francouzská jídla |
Předm.-angl. | cookery France |
Předm.-angl. | French cookery |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Bertholle, Louisette |
VZ-Osobní jm. | Beck, Simone, 1904-1991 |
VZ-Osobní jm. | Sládek, Jan |
VZ-Osobní jm. | Kozák, Jan, 1970- |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20160128 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-284.762 1-2- |
Původní IČ-ČNB | nkc20142636799 |
Počet exemplářů | 1 3 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.