Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001111094
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011110xx / 001111094.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-249-2594-3 (váz.) |
0411 | cze eng |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641/642 |
080 | 641.55 |
080 | (035) |
080 | (084.11) |
Všeob.údaje zprac. | Wright, Jeni, 1947- |
24510 | Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem / [Jeni Wright & Eric Treuille] |
250 | Vyd. 1. |
260 | Praha : Ikar, 2014 |
Obecné poznámky | 351 s. : barev. il. ; 29 cm |
Unifikovaný název | Přeloženo z angličtiny |
Unifikovaný název | Terminologický slovník |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstříky |
65007 | kuchařství |
65007 | příprava jídel |
65009 | cookery |
65009 | meals preparation |
655 7 | příručky |
655 7 | obrazové publikace |
655 9 | handbooks and manuals |
655 9 | pictorial works |
Osobní jm.-primár.o | Treuille, Eric |
7650 | Cordon bleu. The cook's bible |
7651 | Cook's bible |
Externí soubor (obrázek, hyperlink...) | Digitalizovaný dokument |
Údaj agentury ISBN | 9788024925943 1. vyd. 20141215 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-025.851 |
Nakladatel (SA) | Euromedia Group - Ikar |
EXE | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.