Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001111094

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011110xx / 001111094.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Číslo nár.bibliogr.978-80-249-2594-3 (váz.)
0411 cze eng
072 7641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
080 641/642
080 641.55
080 (035)
080 (084.11)
Všeob.údaje zprac.Wright, Jeni, 1947-
24510Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem / [Jeni Wright & Eric Treuille]
250 Vyd. 1.
260 Praha : Ikar, 2014
Obecné poznámky351 s. : barev. il. ; 29 cm
Unifikovaný názevPřeloženo z angličtiny
Unifikovaný názevTerminologický slovník
Unifikovaný názevObsahuje rejstříky
65007kuchařství
65007příprava jídel
65009cookery
65009meals preparation
655 7příručky
655 7obrazové publikace
655 9handbooks and manuals
655 9pictorial works
Osobní jm.-primár.oTreuille, Eric
7650 Cordon bleu. The cook's bible
7651 Cook's bible
Externí soubor (obrázek, hyperlink...)Digitalizovaný dokument
Údaj agentury ISBN9788024925943 1. vyd. 20141215
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-025.851
Nakladatel (SA)Euromedia Group - Ikar
EXE 0 1