Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001111955
Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011119xx / 001111955.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664 |
HZ-Osobní jméno | Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 |
Názvové údaje | Základy konservace potravin / [Autor:] Vladimír Kyzlink |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : SNTL, 1958 (Práce) |
Údaje fyz.popisu | 534, [1] s. ; 8° |
Edice-jiná forma | Řada potravinářské literatury |
Všeobecná pozn. | Určeno posluchačům fak. potravinářské technologie VŠCHT a vys. školy zeměd. a techn. zaměstnancům v konservárenském prům. |
Všeobecná pozn. | S fot. a il. v textu |
Všeobecná pozn. | 2500 výt. |
Všeobecná pozn. | Vysvětl. použitých zkr. názvů časopisů |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
Resumé | Vysokoškolská učebnice podává podrobný výklad o látkovém složení potravin a jeho změnách při konservaci, o mikrobiologických činitelích rozkladu potravin, obraně proti nim a o různých metodách konservace v průmyslovém měřítku. |
65004 | potraviny |
65004 | konzervace |
65004 | potraviny konzervované |
Žánr/forma | učebnice |
VZ-Edice-Unif.náz. | Řada potravinářské literatury |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 167.536 |
Počet exemplářů | 1 |
GBS1 | OCLC:85191982 |
GBS2 | OCLC:(OCoLC)85191982 |
GBS | NBN:cnb000437340 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.