Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001111955

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011119xx / 001111955.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664
HZ-Osobní jménoKyzlink, Vladimír, 1915-2008
Názvové údajeZáklady konservace potravin / [Autor:] Vladimír Kyzlink
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1958 (Práce)
Údaje fyz.popisu534, [1] s. ; 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.Určeno posluchačům fak. potravinářské technologie VŠCHT a vys. školy zeměd. a techn. zaměstnancům v konservárenském prům.
Všeobecná pozn.S fot. a il. v textu
Všeobecná pozn.2500 výt.
Všeobecná pozn.Vysvětl. použitých zkr. názvů časopisů
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
ResuméVysokoškolská učebnice podává podrobný výklad o látkovém složení potravin a jeho změnách při konservaci, o mikrobiologických činitelích rozkladu potravin, obraně proti nim a o různých metodách konservace v průmyslovém měřítku.
65004potraviny
65004konzervace
65004potraviny konzervované
Žánr/formaučebnice
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 167.536
Počet exemplářů1
GBS1 OCLC:85191982
GBS2 OCLC:(OCoLC)85191982
GBS NBN:cnb000437340