Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001112467

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011124xx / 001112467.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód jazykacze rus ger
Kód předm.kateg.00 Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
MDT00:663/664
Názvové údajeVěda a výzkum v průmyslu potravinářském : sborník prací Výzkum. ústavu pekařského a cukrovinkářského v Praze. 1. [sv.] / Předmluva: František Voneš
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1958 (Brno : Brněn. knihtisk., z.z.)
Údaje fyz.popisu102, [2] s. ; il. 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.S fot., il. a grafy v textu
Všeobecná pozn.Pozn.
Všeobecná pozn.700 výt.
Všeobecná pozn.Vyd. MPPV
Pozn.o bibliogr.Přehledy lit.
ResuméNejdůležitější výzkumné práce z oboru pekárenského a cukrovinářského dokončené v letech 1954-1956. Obs.: M. Trojan: Laboratorní studie pro přípravu tekutého droždí; L. Novotný: Význam času v organisaci a rozmístění pekárenské výroby; L. Novotný, V. Podrazký: Zmrazování pečiva; V. Podrazký: Aminokyseliny žitných bílkovin; Z. Veselý: Příčiny vzniku výkvětu na čokoládách a způsoby, jak jim zabránit; Výskyt a stanovení olova v cukrovinkářských výrobcích; J. Košek: Příčiny tvorby a odstranění výskytu vlasových trhlin při výrobě trvanlivého pečiva a polokynutých sušenek.
Pozn.o jazykuRus. a něm. souhrny
65004pekařský průmysl
65004cukrářský průmysl
65004výzkumné ústavy potravinářské
65004věda
65004výzkum
Žánr/formasborníky
VZ-KorporaceVýzkumný ústav pekařský a cukrovinkářský (Praha)
VZ-KorporaceČeskoslovensko. Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 167.584
Počet exemplářů1
GBS1 OCLC:85320206
GBS2 OCLC:(OCoLC)85320206
GBS NBN:cnb000512715