Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001113703

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011137xx / 001113703.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-684-1 (brož.)
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664
MDT663/664-021.465
MDT614.31:663/664
MDT005.6
MDT006.83
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoTremlová, Bohuslava, 1960-
Názvové údajeŘízení kvality a bezpečnosti potravin / Bohuslava Tremlová, Zdeňka Javůrková
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Údaje fyz.popisu104 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-Věc.témamanagement jakosti
Předm.-Věc.témanormy jakosti
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food safety
Předm.-angl.quality control
Předm.-angl.quality standards
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Javůrková, Zdeňka
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20150204
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-026.035
Počet exemplářů0