Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001114096
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011140xx / 001114096.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7305-694-0 (brož.) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664:[631.57+637] |
MDT | 613.26/.29 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (075.8) |
Názvové údaje | Skladba a struktura potravin / Matej Pospiech ... [et al.] |
Údaje o vydání | Vyd. 1. |
Nakladatel.údaje | Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 100 s. : il. ; 30 cm |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | potravinářské suroviny |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | food |
Předm.-angl. | food materials |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Osobní jm. | Pospiech, Matej |
VZ-Korporace | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin |
ISBN-pom.údaje | 1. vyd. 20150204 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-026.040 |
Počet exemplářů | 0 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.