Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001114096

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011140xx / 001114096.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7305-694-0 (brož.)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT663/664
MDT663/664:[631.57+637]
MDT613.26/.29
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT663/664-021.465
MDT(075.8)
Názvové údajeSkladba a struktura potravin / Matej Pospiech ... [et al.]
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2014
Údaje fyz.popisu100 s. : il. ; 30 cm
Všeobecná pozn.Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapotraviny
Předm.-Věc.témapotravinářské suroviny
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.food
Předm.-angl.food materials
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food quality
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Pospiech, Matej
VZ-KorporaceVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie vegetabilních potravin
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20150204
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-026.040
Počet exemplářů0