Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001115356
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011153xx / 001115356.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-44-2 (váz.) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5.03 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 637.523 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Achrer, Josef, činný 1890 |
Názvové údaje | Učebná kniha uzenářství a řeznictví / Josef Achrer |
Varianta názvu | Uzenářství a řeznictví |
Údaje o vydání | Vyd. 2. |
Nakladatel.údaje | Tábor : OSSIS, 2014 |
Údaje fyz.popisu | 161 s. ; 22 cm |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | zpracování masa |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat processing |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 2. vyd. 20150114 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-286.631 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.