Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001116970

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011169xx / 001116970.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7464-582-2 (brož.)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT641.55
MDT(07)
HZ-Osobní jménoHruška, Jan
Názvové údajeTechnologie přípravy pokrmů : studijní opora / Jan Hruška
Údaje o vydáníVyd. 1.
Nakladatel.údajeOstrava : Ostravská univerzita, 2014
Údaje fyz.popisu82 s. : barev. il. ; 30 cm
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témapříprava jídel
Předm.-angl.meals preparation
Žánr/formaučební texty
Žánr/formaeducational texts
VZ-KorporaceOstravská univerzita
ISBN-pom.údaje1. vyd. 20150203
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-026.277
Počet exemplářů0