Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001118228

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011182xx / 001118228.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-439-2 (brož.)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663/664:54
MDT637.358
MDT544.773.42
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoNagyová, Gabriela
Názvové údajeMožnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů = Possibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production : teze disertační práce / autor Gabriela Nagyová
Varianta názvuPossibilities of selected hydrocolloids and different phosphates application during processed cheese spread production
Nakladatel.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Údaje fyz.popisu42 s. : il. ; 21 cm
Edice-jiná formaDoctoral thesis summary
Všeobecná pozn.Studijní program: P 2901 Chemie a technologie potravin, studijní obor: 2901V013 Technologie potravin
Všeobecná pozn.30 výt.
Pozn.o disertaciTeze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2014
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témapotravinářská chemie
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témahydrokoloidy
Předm.-angl.food chemistry
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.hydrocolloids
Žánr/formadoktorské disertace
Žánr/formateze
Žánr/formahigher doctoral dissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze disertační práce
ISBN-pom.údaje[1. vyd.] 20150209
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-287.687
Počet exemplářů1