Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001118396

Navigace: https://aleph22.vkol.cz/pub / svk01 / 00111xxxx / 0011183xx / 001118396.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663
HZ-Osobní jménoFragner, Jiří, 1900-1977
Názvové údajeTekuté ovoce a zelenina : Určeno spotřebitelům a pracovníkům v zeměd., potravinářství, výkupu zeměd. výrobků a vnitř. obchodu / [Autor:] Jiří Fragner ; Spoluprac. Marie Hrubá, Adolf Hylmar, Bohumil Pospíšil, Božena Solnařová, Magdalena Škopková a Josef Váša ; Předml.: Karel Halačka
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1958 (Mír 01)
Údaje fyz.popisu154, [1] s. ; il. 8°
Edice-jiná formaŘada potravinářské literatury
Všeobecná pozn.10200 výt.
Všeobecná pozn.Pozn.
Všeobecná pozn.S fot. a grafy v textu
Pozn.o bibliogr.Bibliogr.
ResuméAutoři pojednávají o významu ovoce a zeleniny ve výživě a spotřebě. Jejich pozornost je soustředěna zejména na tekuté ovoce a zeleninu (Pribinku), jejichž nový způsob výroby a aplikace je v současné době u nás ve stavu úspěšného vývoje. Výklady jsou doplněny praktickými předpisy kuchyňských úprav pokrmů z Pribinek.
65004nápoje ovocné
65004nápoje zeleninové
65004koncentráty
65004ovoce
65004zelenina
65004využití
65004polotovary
VZ-Edice-Unif.náz. Řada potravinářské literatury
Sigla,sign.vlastn.OLA001 168.921
Počet exemplářů1